Blauwe activiteiten Facebook Brede School Ridderkerk YouTube Brede School Ridderkerk
Selecteer een pagina

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Kanjers schrijven over ervaringen met de Brede School

Twee kanjers van groep 5/6 van de Driemaster schrijven over de Brede School:

Kanjers 1: Ik doe regelmatig mee aan de brede school. Ik heb bijvoorbeeld meegedaan aan 5 lessen Hockey. Ik vond dat erg leuk dus ben ik op Hockey gegaan. Dat is nu een van mijn grootste hobby’s. Zo brengt de brede school je op ideeën. Ik vind het ook goed dat ze elke keer minstens 2 sporten op het briefje met de activiteiten zetten. Zo kunnen kinderen die niet aan sport doen toch sporten. Ook kinderen met ouders die geen geld hebben om hun kind op een sport of een leuk activiteit te doen kunnen met de brede school meedoen. Het zijn leuke activiteiten voor een heel erg klein bedrag.

Kanjer 2: Ik doe ook regelmatig mee aan de brede school. Ik heb pas meegedaan met mozaïek. Ik vond het erg leuk. Ik ging ook een keer een klein appeltaartje bakken. Ik weet het niet meer zeker, maar volgens mij was het in het gemeentehuis. Ik vind de brede school goed bedacht en zelf ga ik steeds vaker mee doen, omdat er steeds leukere dingen op komen te staan.

Share Button

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

18 − tien =

Lasergamen en pizza voor jonge mantelzorgers

Lasergamen met jonge mantelzorgers Kom op 9 november lasergamen in de Loods van 15.30 - 18.30 uur. Een leuke activiteit met andere jongens en meiden vanaf 10 jaar, die weten hoe het is om op te groeien met iemand die ziek is of een beperking heeft. A...

Golftoernooi 22 september

Golftoernooi voor iedereen Op zaterdag 22 september wordt voor de 2e keer het geweldig leuke golftoernooi georganiseerd door Rotterdamse Sporticonen. Zaterdag 22 september 2018 Golfcenter Seve Kleiweg 480 3045 PM Rotterdam Gratis parkeergelege...

Baby Drive-in

Bibliotheek AanZet gaat iets nieuws beginnen. Speciaal voor (groot)ouders met een kindje tussen 0-2 jaar. Vroegtijdig in aanraking komen met boeken en lezen geeft kinderen een belangrijke basis voor hun verdere ontwikkeling. Daarom organiseren we maa...