foto activiteiten

Braziliaans jiujitsu

i

Bent u op zoek naar een sport die niet alleen de fysieke conditie van uw kind verbetert, maar ook zijn of haar zelfvertrouwen en discipline ontwikkelt? Dan is Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) misschien wel de perfecte keuze!

BJJ is een vorm van vechtsport die zich richt op grappling-technieken, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van grepen, klemmen en wurgingen om een tegenstander te immobiliseren of te laten aftappen. Maar BJJ is veel meer dan alleen maar een vechtsport. Het is een activiteit die kinderen leert om samen te werken, respect te hebben voor anderen en hun grenzen te kennen

U kunt BJJ vergelijken met judo of worstelen, maar wij gaan door op de grond. Stoten en trappen zijn bij BJJ niet toegestaan.

BJJ is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Onze trainers zorgen ervoor dat de kinderen op een veilige en verantwoorde manier leren trainen en de juiste technieken onder de knie krijgen. Bovendien is BJJ een sport waarbij kinderen kunnen groeien op hun eigen tempo.

BJJ kan een goede uitlaatklep zijn voor kinderen die moeite hebben met concentratie of die te maken hebben met stress of angst. Het kan hen helpen om zich te focussen en zich beter te voelen over zichzelf. Wij richten ons op het aanleren van techniek, respect voor anderen en de ontwikkeling van zelfvertrouwen en discipline bij kinderen.

01 juni 2023

Gemini College

17:00 tot 18:00

5, 6, 7, 8

Nick de Zeeuw

max. 20 deelnemers

€ 0,00

01 juni 2023
08 juni 2023
15 juni 2023
22 juni 2023
29 juni 2023


i

Schrijf je in

Let op: het aanmeldformulier dient per kind ingevuld te worden.

Naam
Geslacht
 Jongen  Meisje
School

Groep

Contactgegevens


Zit je op de dag van de activiteit op de BSO?
 Nee  Ja
Vul hieronder het noodnummer zorgvuldig in. Deze wordt gebruikt bij eventuele calamiteiten:In welke wijk woont u of uw kind?
Bijzonderheden


Het vervoer is geregeld
Akkoord met de algemene voorwaarden
Ik ga akkoord met het privacyverbeleid