Blauwe activiteiten Facebook Brede School Ridderkerk YouTube Brede School Ridderkerk
Selecteer een pagina

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Baby Drive-in

Bibliotheek AanZet gaat iets nieuws beginnen. Speciaal voor (groot)ouders met een kindje tussen 0-2 jaar.
Vroegtijdig in aanraking komen met boeken en lezen geeft kinderen een belangrijke basis voor hun verdere ontwikkeling. Daarom organiseren we maandelijks de Baby Drive-in in 2 van onze vestigingen. Zodat kinderen en ouders (nog meer) geïnspireerd raken om thuis aan de slag te gaan met voorlezen.

Bij de Baby Drive-in ontdekken (groot)ouders met hun kindje samen knus op schoot de leukste nieuwe boekjes, versjes en liedjes en krijgen zij inspiratie en tips om de taalontwikkeling van de allerkleinsten te stimuleren.
Tijdens de eerste edities (13-9 in Bibliotheek het Kruispunt Barendrecht, 27-9 in Bibliotheek Ridderkerk) starten we swingend met niemand minder dan kinderboekenschrijfster Betty Sluyzer. Zij leest voor, doet spelletjes en zingt liedjes samen met de (groot)ouders en kinderen. De toegang is gratis en wie naar de allereerste bijeenkomst komt krijgt een leuk voorleesboekje mee.

 

Share Button

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu Voor de Brede School Ridderkerk telt iedereen mee, want: met en voor elkaar is altijd beter. Ook dieren en het milieu hebben de aandacht van de wijkpartners. De winter is bij uits...

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar Heeft u óók zo’n zin om eens een keertje niet te koken en een hapje te eten tegen een betaalbare prijs in de wijk Bolnes? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het is december, deze maa...