Club +

Brede School Ridderkerk en het Wijkteam organiseren samen Club+, een plek voor kinderen die weinig of geen aansluiting vinden binnen het reguliere vrijetijdsaanbod. Deze gezellige en ontspannen ochtenden zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die door verschillende redenen wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het meedoen aan een activiteit. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege redenen als hechtingsproblematiek, ASS, ADHD, LVB of andere redenen waarom ondersteuning van een professional wenselijk is.

De Club+ heeft twee groepen, een groep op zaterdagochtend met creatieve en sportieve/beweeg activiteiten en een groep op donderdagmiddag met alleen creatieve activiteiten.

Locatie en tijden:

  • Club+ zaterdag is van 10:00 – 12:00 uur (m.u.v. de schoolvakanties) op locatie Speciaal Kindcentrum De Burcht (Mozartstraat 180A, Ridderkerk).
  • Club+ donderdag is van 15.30 – 17.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties) op locatie o.b.s. de Piramide Centrum Burgemeester de Zeeuwstraat 294, 2981 AJ Ridderkerk

Voor de start neemt één van de begeleiders telefonisch contact met je op voor een intakegesprek om te bekijken of de Club+ én de locatie passend zijn.

Filter op jouw groep

Er zijn geen activiteiten voor deze wijk