Blauwe activiteiten Facebook Brede School Ridderkerk YouTube Brede School Ridderkerk
Selecteer een pagina

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Golftoernooi 22 september

Golftoernooi voor iedereen

Op zaterdag 22 september wordt voor de 2e keer het geweldig leuke golftoernooi georganiseerd door Rotterdamse Sporticonen.

Zaterdag 22 september 2018
Golfcenter Seve
Kleiweg 480
3045 PM Rotterdam
Gratis parkeergelegenheid

De dag “op Seve” is zowel bedoeld voor kinderen met baanpermissie als beginnende golfers of kinderen met een beperking die met de sport van Joost Luiten kennis willen maken. Er zijn die dag verschillende leuke spelvormen waaraan elke deelnemer op zijn of haar niveau naar kan meedoen. Echt hele leuke spelletjes! Leeftijd tot 14 jaar.

Aanvang 12.00 uur: Kinderen worden ontvangen met een lunch
Daarna worden er groepjes gemaakt en duurt het tot ongeveer 14.30 uur
Rond 15.00 uur zal iedere deelnemer een medaille krijgen.

Er is iemand van SportMEE aanwezig om jullie op te vangen en te begeleiden tijdens de middag.

OVER JOOST LUITEN
Als nog actieve speler bereikte Luiten reeds de status van beste Nederlandse golfer ooit. De geboren Bleiswijker groeide golfend op bij De Rottebergen en GCR en liet zijn talent al blijken bij Oude Maas. Hij maakte deel uit van het talentenplan van de Nederlandse Golf Federatie die met Luiten de beste speler van de laatste decennia afleverde. Na Maarten Lafeber werd hij de tweede winnaar van de KLM Open. Sinds zijn profdebuut zegevierde Luiten in zeven toernooien en werd hij onder meer gedecoreerd tot golfer van het jaar en Rotterdamse sportman van het jaar.

Aanmelden kan bij Ed Hagers van SportMEE op nummer: 06 11 86 46 52 of via de mail ed.hagers@meerotterdam.nl

Share Button

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

tien + twintig =

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu Voor de Brede School Ridderkerk telt iedereen mee, want: met en voor elkaar is altijd beter. Ook dieren en het milieu hebben de aandacht van de wijkpartners. De winter is bij uits...

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar Heeft u óók zo’n zin om eens een keertje niet te koken en een hapje te eten tegen een betaalbare prijs in de wijk Bolnes? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het is december, deze maa...