Blauwe activiteiten Facebook Brede School Ridderkerk YouTube Brede School Ridderkerk
Selecteer een pagina

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Kanjers schrijven over ervaringen met de Brede School

Twee kanjers van groep 5/6 van de Driemaster schrijven over de Brede School:

Kanjers 1: Ik doe regelmatig mee aan de brede school. Ik heb bijvoorbeeld meegedaan aan 5 lessen Hockey. Ik vond dat erg leuk dus ben ik op Hockey gegaan. Dat is nu een van mijn grootste hobby’s. Zo brengt de brede school je op ideeën. Ik vind het ook goed dat ze elke keer minstens 2 sporten op het briefje met de activiteiten zetten. Zo kunnen kinderen die niet aan sport doen toch sporten. Ook kinderen met ouders die geen geld hebben om hun kind op een sport of een leuk activiteit te doen kunnen met de brede school meedoen. Het zijn leuke activiteiten voor een heel erg klein bedrag.

Kanjer 2: Ik doe ook regelmatig mee aan de brede school. Ik heb pas meegedaan met mozaïek. Ik vond het erg leuk. Ik ging ook een keer een klein appeltaartje bakken. Ik weet het niet meer zeker, maar volgens mij was het in het gemeentehuis. Ik vind de brede school goed bedacht en zelf ga ik steeds vaker mee doen, omdat er steeds leukere dingen op komen te staan.

Share Button

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 2 =

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu

Brede School heeft aandacht voor dier en milieu Voor de Brede School Ridderkerk telt iedereen mee, want: met en voor elkaar is altijd beter. Ook dieren en het milieu hebben de aandacht van de wijkpartners. De winter is bij uits...

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar Heeft u óók zo’n zin om eens een keertje niet te koken en een hapje te eten tegen een betaalbare prijs in de wijk Bolnes? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het is december, deze maa...