Blauwe activiteiten Facebook Brede School Ridderkerk YouTube Brede School Ridderkerk
Selecteer een pagina

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Voor elkaar ‘kookt’ voor elkaar

Heeft u óók zo’n zin om eens een keertje niet te koken en een hapje te eten tegen een betaalbare prijs in de wijk Bolnes? Dan bent u bij Voor Elkaar aan het juiste adres. Het is december, deze maand staat in het teken van diverse feestelijkheden, zoals Sinterklaas, Kerst, vakantie en Oud en Nieuw. Voor Elkaar wil de bewoners juist deze maand uitnodigen om symbolisch het jaar 2018 op een sfeervolle wijze met elkaar af te sluiten.

Op vrijdag 14 december is het zover, Voor Elkaar kookt vóór en met bewoners. Alle bewoners zijn van harte welkom, man(nen), vrouw(en), van alleenstaanden tot aan gezinnen, van jongeren tot aan ouderen en alle nationaliteiten.

Initiatiefneemster en bewoonster Bolnes Shahla Faraj en Eveline Freling van Facet Ridderkerk zochten naar een locatie om het idee mogelijk te maken en hebben zij contact gezocht met voetbalvereniging SV Bolnes. Heer Balgobind voorzitter van de club is enthousiast en stelde meteen het clubgebouw van de voetbalvereniging beschikbaar, een mooie samenwerking en de locatie is voor elkaar. Daarnaast bood de heer Pinas bewoner Bolnes aan dat hij voor de (achtergrond) muziek wilde zorgen en mee wilde helpen om te koken, kortom samenwerken, verbinden en binding zijn hier van toepassing, waar Voor Elkaar vóór staat.

Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 4,= p.p en kinderen tot 12 jaar € 1,= p.p. inclusief één consumptie. Daarnaast is er nog een verrassingselement voor alle bezoekers.

Heeft u ook zin in een gezelligavondje uit met mede bewoners, kom dan allemaal naar Voor Elkaar “kookt” Voor Elkaar!

Geef u op vóór maandag 10 december, want vol=vol. Wilt u aangeven of u bijv. alleen of met meerdere bewoners en of kinderen (leeftijd) komt?

Datum:    vrijdag 14 december
Aanvang: vanaf 18:00 uur inloop, ong. om 18:30 uur start avond
Locatie:   Voetbalvereniging SV Bolnes
Adres:     Kievitsweg 153
Kosten:   € 4,= p.p. en kinderen € 1,= p.p. (tot 12 jaar)

Voor aanmeldingen, meer informatie, heeft u een bijv. een allergie of vragen, neem contact op met Shahla Faraj.
Shahla Faraj, emailadres  shahla.voorelkaar@gmail.com of telefoon 06-18821206

Wij hebben er met zijn allen zin in, u óók? Wij zien u graag bij Voor Elkaar.

Deze avond wordt aangeboden door, Voor Elkaar, Facet Ridderkerk, Voetbalvereniging SV Bolnes

Share Button

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

Regels Brede School wegens corona

Hieronder vind je de regels die gehanteerd worden voor georganiseerde activiteiten: voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop; blijf thuis als je een van ...

Aandacht voor aanbod blok 5

Voor de Brede School Ridderkerk is het besluit genomen dat er voor blok 5 geen regulier aanbod komt. In plaats hiervan wordt in iedere wijk één sportactiviteit per week georganiseerd. De activiteit zal buiten plaatsvinden, volge...

Preventieve maatregelen

Laatste update: zondag 15 maart 2020 om 21.00 uur Vanuit de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft Facet Ridderkerk besloten om eerder genomen maatregelen nog verder aan te scherpen. Dit bet...